- - alles is liefde --

Jullie zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen!  Jullie gaan nu op zoek naar een fotograaf die jullie dag zal vastleggen en kwamen de website even checken? YES! 

 Als trouwfotograaf sta ik een ganse dag dicht bij jullie, dus ik vind het heel belangrijk dat we een goeie klik hebben. Jullie moeten zich als koppel comfortabel voelen en vooral gewoon jullie kunnen zijn. 

Ik vind het zelf een fantastische eer om een koppel zo dicht bij te staan bij één van de mooiste momenten in hun leven. Het is dan ook belangrijk voor mij dat ik jullie dag zo spontaan en ongedwongen mogelijk in beeld kan brengen! 

Ik probeer tijdens jullie dag een verhaal te vertellen en niet zomaar foto’s te schieten. Het zijn de kleine tranen tijdens de ceremonie van je familie, de blik die jullie uitwisselen tijdens het ja-woord, het moment voor jullie elkaar het eerst zien …

it's all about the emotions! check zeker eens het huwelijk van Jana & Boy https://annedegeyter.pic-time.com/-yanaboy/sneakpeek 

Indien mogelijk werk ik het liefste met jullie een volledige dag. Dat wil zeggen vanaf ’s morgens tot de openingsdans. Hoe meer momenten we samen hebben, hoe meer herinneringen ik wil vastleggen voor jullie. 

bekijk de sneak peek van het rooftophuwelijk van Yana & Thomas: https://annedegeyter.pic-time.com/-yanathomas/sneakpeek of het intieme en kleine huwelijk van Sien & JanPieter https://annedegeyter.pic-time.com/-sienjanpieter/sneakpeek

 Even to the point

 Ik werk met verschillende tarieven. Je kan toegang krijgen tot deze info als je een mailtje stuurt via contact of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .  Stel jullie zelf even voor, wat info over jullie huwelijk, jullie datum, locatie, stijl van het feest …

Wat is er inbegrepen in de prijs:

  •        Fotografie op de trouwdag volgens de overeengekomen uren
  •        Digitale nabewerking 
  •        Online fotogalerij en download van jullie foto’s 
  •        Digitale foto’s op gepersonaliseerde USB-stick + mini foto album 

 Huwelijksalbums en oudersalbums, canvassen, lijsten en fotoafdrukken kunnen apart besteld worden. Deze info geef ik je graag op ons gesprek. 

 Verlovingssessie met korting

Deze 'loveshoot' kan jullie helpen om de relatie met mij en mijn fototoestel aan te scherpen tegen de grote dag. De foto's van deze sessie kunnen gebruikt worden voor je uitnodiging, gastenboek... Als je een huwelijk boekt, krijg je korting op deze locatiesessie voor koppels.